loader
målningar av konstnärer

KONSTUTSTÄLLNING 15 februari, 2017

26 april – 30 maj
Sonia Sjögren och Gun-Britt Forslund


Sonia Sjögren

Född i Umeå bosatt i Skellefteå.
Jag skapar bilder i acryl, collageteknik och akvarell. I den här utställningen har jag valt att visa bilder i acrylteknik och lite övrigt som pallar, textiltryck mm som passar in i temat ”Indianen i Mig”.

Jag har arbetat skapande sedan 80-talet. Min inspiration kommer från oss människor våra liv, våra känslor med det som det kan innebära. Jag arbetar nu med att tillföra mer och mer färg i mitt skapande, pga att jag har haft en grafisk svart/vit period senast. Färgerna visar sig i den här serien ”Indianen i Mig”. Jag är 
utbildad inom dekoration, marknadsföring, konst och ledarskap, samt ett flertal konstkurser.

Välkommen in på Svenska konstnarer där kan du se mina utställningars meritlista och få mer info.
Gun-Britt Forslund
Bosatt i Skellefteå. Jobbar på en skola, med barn 
6-12 år. Det mesta av min ”egentid” ägnar jag mina 
två barnbarn Börje och Rut, samt mitt konstnärliga intresse.

Har gått Solviks konstlinje för X antal år sedan, är i övrigt autodidakt. Tekniker jag arbetat i är keramik, grafik, återbruk, akvarell, olja m.m. Nu försöker jag fokusera på de senaste, akvarell och olja, med viss dragning till det abstrakta. Jag inspireras av det 
intuitiva samt olika material och motsatser.

Strand Galleria

Storgatan 33, Luleå

© 2017 Strand Galleria

Webbplats av Lilla producenten